Holiday of lights at Virginia Beach Broadwalk

23 december, 2008 at 1:31 pm Skriv en kommentar

holidaylightsbeach1 holidaylightsbeach3

Lige som vi var en tur i Botanisk Have for et par uger siden og se julelys, er en tur ned af Broadwalken ved Ocean Front også et julebesøg værd. Her er 25 bloks (ca. 2 km) pyntet med lys med diverse (mest strand og jule) temaer. Det er et tilløbsstykke i lokalområdet og vi måtte da også holde i 20 minuters kø, før end det var vores tur til at rulle afsted (at man kører i sin bil er en selvfølge – man skulle jo nødig bevæge sig). Vi fik udleveret en CD – i med den og julemusikken strømmede ud. Ganske hyggeligt og mine forældre nød da også turen og følte sig “rigtig amerikanske”.

Inden vi nåede så langt var vi ude og spise. Vi havde valgt en japansk restaurant, der er kendt for deres “Hibachi”. Min Far var lidt skeptisk – han gad s** ikke spise sushi, men han blev meget overrasket (det har overhoved ikke noget med sushi at gøre). For det er ikke bare et asiatisk måltid. Det er underholdning på højt plan. Vi blev bænket rundt om en stor kogeplade. Herefter kommer kokken med det mad, man nu har bestilt og så går han igang med tilberedelsen. Han jonglerede med æg, der endte oppe i hans kokkehue, lavede ild, en løg-vulkan og spillede med sine knive mm. Freya var panisk ræd (hun hader ild) og havde bestemt sig for at være sur og sad med fingerne i ørerne. Det var først, da kokken skulle tilberede scallops, der “pruttede” da de blev lagt på kogepladen, at hun tøede op. Superlækker mad og god underholdning.

p1010190

Uhm, det ser godt ud

p1010188

Hibachi-kok folder sig ud

Entry filed under: Virginia Beach. Tags: .

Afhentning af Mormor og Bedstefar Juletræet, der kom ind fra kulden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Hvem er vi?

Familien Zimmer består af Marc 12 år, Freya 9 år, Finn Lorentzen Zimmer 48 år og Louise Aastrup Zimmer 38 år. Vi har været udstationeret ved Grønlands Kommando fra 2005 til 2007. Fra januar 2008 er vi flyttet til USA, hvor Finn nu er "Paymaster" i Norfolk, Virginia. Louise er blogredaktør. Marc går i 7. klasse og Freya i 3. klasse på de lokale skoler.

Nye indlæg

december 2008
M T W T F S S
« Nov   Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: